Voluntaris

Si no tens espai a casa teva per acollir un convidat, pots ajudar a organitzar les diferents activitats que els proposarem al llarg d'aquests dies. Necessitem xofers que puguin anar a rebre’ls a l'aeroport/estació, que els portin a gaudir de les diferents activitats, que els hi acompanyin a peu, que preparin un àpat, que ajudin en tasques d'administració a l'equip de Catalonia OpenDoors... TOTS I TOTES podem sumar-nos-hi amb idees, competències i algunes hores del nostre temps.

Com participar?

ico-convocatoria-participa

Si vius a Girona o voltants, pots omplir el formulari fins diumenge 15 de març.

ico-convocatoria-seleccio

Agruparem els col·laboradors en equips i assignarem un cap de colla com a responsable.

ico-convocatoria-escollit

El dia 18 de març, us confirmarem la vostra participació i el cap de colla assignat.

Poder col.laborar activament en un o diferents projectes de l’Associació. Tothom pot ser útil si té els instruments per posar en pràctica els seus coneixements professionals i aptituds personals.


participar
ico-voluntari-blue 0
ico-partner-blue 0
ico-house 0

Ajuda'ns a difondre aquesta idea amb el hashtag

#cataloniaopendoors

Catalonia OpenDoors és una iniciativa de tots. Un projecte col·laboratiu on compartir moments, experiències i nous coneixements alhora que descobrim els racons del nostre país. Per aquest motiu, t'animem a compartir la teva experiència amb tot el món a través del nostre hashtag #cataloniaopendoors

Preguntes Freqüents

Tens temps d'apuntar-te a la convocatòria per ser col·laborador del projecte fins al diumenge 15 de març. Durant els dies següents, t'enviarem un correu electrònic confirmant la teva participació i explicant els propers passos a seguir.

Si vius a Girona o a les seves comarques centrals (exclòs el Ripollès, el Cap de Creus i la Cerdanya) i vols acollir, només necessites omplir el formulari que trobaràs en aquesta pàgina web. Juntament amb el correu de confirmació, t'explicarem totes les formes amb les quals pots col·laborar en aquest projecte.

Agruparem tots els col·laboradors no acollidors en grups de 5 i els assignarem un cap de colla al qual adreçar-se, per garantir una bona coordinació. El cap de colla us vindrà assignat per proximitat geogràfica o per coneixença directa.

La convivència amb les famílies catalanes i les activitats en què podrà participar t’ajudarà a tornar al al teu lloc d’origen amb una idea molt més clara i realista d’allò que és Catalunya, vista a través dels ciutadans de la demarcació de Girona.