VULL SER CONVIDAT

Primera edició Catalonia OpenDoors 2020
Enguany, centrarem la nostra acció en les comarques de Girona. De cara a l'any 2021, ens anirem obrint a altres parts del país, inclosa la Catalunya Nord. L'esdeveniment tindrà lloc del dimecres 22 d'abril (arribades) al diumenge 26 d'abril (acomiadament). (També tindrem en compte tot aquell que hi vulgui participar, però que es vegi obligat a venir menys dies).

L'objectiu
La idea es fonamenta a fer que el visitant participi, al llarg de quatre dies, de l’ànima de les terres gironines: des de conferències a la universitat, museus amb portes obertes, descobertes del patrimoni històric, rutes naturals o visites als punts de rellevància industrial i tecnològica, fins a trobades amb el món associatiu, acadèmic, artístic, literari o empresarial. Però, sobretot, pretenem que el visitant entri en contacte amb desenes de catalans i catalanes que esdevindran els seus referents dins del país per iniciar plegats un llarg recorregut de col·laboració.

Com participar?

ico-convocatoria-participa

Emplena el formulari i envia'ns la teva sol·licitud abans del dia 15 de març.

ico-convocatoria-seleccio

Entraràs en un procés de selecció per poder ser un dels convidats.

ico-convocatoria-escollit

Si ets un dels seleccionats, el dia 18 de març, rebràs un correu amb la confirmació.

Si tens curiositat i interès per conèixer millor Catalunya, convidat a casa d'una família catalana, per favor, omple el formulari i entraràs en el procés de selecció per a la primera edició del Catalonia OpenDoors. La mateixa família que t'acollirà, els veïns, els voluntaris i tot el teixit ciutadà que ens hem implicat en l'esdeveniment, t'acompanyarem al llarg d'aquests quatre dies. Sols has de pensar en el transport fins a Catalunya. Un cop aquí, seràs el nostre convidat. Anima-t’hi!


participar
ico-calendar 0
ico-bag 0
ico-house 0

Ajuda'ns a difondre aquesta idea amb el hashtag

#cataloniaopendoors

Catalonia OpenDoors és una iniciativa de tots. Un projecte col·laboratiu on compartir moments, experiències i nous coneixements alhora que descobrim els racons del nostre país. Per aquest motiu, t'animem a compartir la teva experiència amb tot el món a través del nostre hashtag #cataloniaopendoors

Preguntes Freqüents

Tens temps d'apuntar-te a la convocatòria fins el 15 de març. Un cop omplert el formulari i enviada la teva sol·licitud, entraràs en un procés de selecció, i el 18 de març anunciarem quins seran els 200 convidats seleccionats que podran gaudir d'aquesta experiència amb el poble català.

Apuntar-se és molt fàcil: només cal que omplis el formulari que trobaràs en aquesta pàgina web abans del 15 de març. Un cop tancada la convocatòria, l'equip de Catalonia OpenDoors revisarem totes les sol·licituds rebudes i elegirem fins a 200 convidats forasters. Si ets un dels seleccionats, rebràs un correu electrònic de confirmació abans del dimarts 18 de març.

Catalonia OpenDoors té com a objectiu connectar els convidats forasters amb les famílies d'acollida i tots els col·laboradors que formen part d'aquest projecte. Per aquest motiu, abans de viatjar a Catalunya tindràs l'oportunitat de conèixer, parlar i connectar amb la nostra xarxa de ciutadans que formen part d'aquesta iniciativa.

Només has de pensar en el transport fins a Catalunya. Un cop aquí, seràs el nostre convidat al llarg de quatre dies.

La convivència amb les famílies catalanes i les activitats en què podrà participar t’ajudaran a tornar al teu lloc d’origen amb una idea molt més clara i realista d’allò que és Catalunya, vista a través dels ciutadans de la demarcació de Girona.