FAMÍLIA D'ACOLLIDA

Per què col·laborar-hi?
Una casa amb les portes obertes representa el país que volem ser: generós, acollidor, agraït i cosmopolita.

La diplomàcia de proximitat, a diferència de la diplomàcia institucional, no s’exerceix darrere dels faristols dels parlaments, sinó al voltant d’una taula entre nous amics. No acaba en una habitació anònima d’un hotel desconegut, sinó en la llar càlida d’una família d’acollida.

Com participar?

ico-convocatoria-participa

Si vius a Girona o comarques, pots omplir el formulari fins el dia 15 de març.

ico-convocatoria-seleccio

Agruparem les famílies en equips de 10 i assignarem un cap de colla com a responsable.

ico-convocatoria-escollit

El dia 18 de març, us confirmarem la vostra participació i el cap de colla assignat.

Una casa amb les portes obertes representa el país que volem ser: generós, acollidor, agraït i cosmopolita. A diferència de la diplomàcia institucional, la diplomàcia ciutadana no s’exerceix darrere dels faristols dels parlaments, sinó al voltant d’una taula entre nous amics. No acaba en una habitació anònima d’un hotel desconegut, sinó en la llar càlida d’una família d’acollida.


participar
ico-calendar 0
ico-bag 0
ico-house 0

Ajuda'ns a difondre aquesta idea amb el hashtag

#cataloniaopendoors

Catalonia OpenDoors és una iniciativa de tots. Un projecte col·laboratiu on compartir moments, experiències i nous coneixements alhora que descobrim els racons del nostre país. Per aquest motiu, t'animem a compartir la teva experiència amb tot el món a través del nostre hashtag #cataloniaopendoors

Preguntes Freqüents

Tens temps d'apuntar-te a la convocatòria per ser una família d'acollida fins el dia 15 de març. Durant els dies següents, t'enviarem un correu electrònic confirmant la teva participació i explicant els propers passos a seguir.

Si vius a Girona o a les seves comarques centrals (exclòs el Ripollès, el Cap de Creus i la Cerdanya) i vols acollir, només necessites omplir el formulari que trobaràs en aquesta pàgina web. Necessitem conèixer la teva adreça, així com el nombre de llits/habitacions disponibles, per confirmar que pots acollir els convidats forasters.

Agruparem totes les famílies en equips de 10, i cada equip comptarà amb una família/cap de colla responsable per garantir una bona coordinació. Totes les famílies hauran de ser avalades pel cap de colla, amb qui tindran un tracte directe, i aquest us vindrà assignat per proximitat geogràfica o per coneixença directa.

La convivència amb les famílies catalanes i les activitats en què participaran ajudaran els nostres convidats a tornar al seu lloc d’origen amb una idea molt més clara i realista d’allò que és Catalunya (en aquesta primera edició, a través dels ciutadans de la demarcació de Girona).