COL·LABORA-HI

Quan col·laborem com a voluntaris en una tasca d’àmbit cultural i social, de ben segur que progressem personalment, alhora que fem una contribució real i eficaç a la transformació social. La capacitat del ciutadà de dedicar part del seu temps lliure i el fet de treballar per a una causa que creu justa, no sols per ell mateix, sinó per als altres, ajuda a la realització personal i és una font de fraternitat.

Patrocinador

Ets una empresa / institució i vols col·laborar en la iniciativa?

Cerquem patrocinadors que vulguin sentir-se orgullosos d'haver contribuït a fer possible la primera edició del Catalonia OpenDoors. Volem que ens ajudeu a fer que aquesta iniciativa es converteixi en un referent per al nostre país en les properes edicions, a l'hora que engrescarem a països a usar el mateix model per aconseguir l'apropament entre ciutadans d’arreu.
Descarrega't la nostra guia per conèixer les diferents opcions de contribució i omple el formulari especificant la teva elecció per fer-te partner.


guia patrocinadors
ico-participa-descarregar

Descarrega la guia patrocinadors amb les diferents opcions

ico-participa-formulari

Fes clic a fer-se patrocinador i omple el formulari

ico-participa-partner

Un cop validat, rebràsun correu de confirmació. Ja ets patrocinador!

Contribueix activament a formar part d'una xarxa ciutadana internacional que es proposi treballar per transformar la societat actual vers una societat més justa i més lliure. Tots, gràcies a aquesta suma de contactes i amistats, podrem anar construint plegats una gran cadena solidària.